Theater

120615-ssp-tmaassen05Tussen de bomen van de Kersouwe gaf Theo Maassen gisteravond een geweldig cabaretprogramma weg.  In zijn nieuwste programma vertelde Maassen wederom ongenadig, snoeihard en uiteraard vol humor. Zijn persoonlijke midlife crisis, maar ook die van heel Nederland en zelfs de Westerse beschaving werden onderworpen aan zijn messcherpe blik.

Lees meer: Met alle respect!

Speelgoetd_Sint.avi.Still012Wat een feest was het vanmiddag in zaal Jan van Erp. Hier vond namelijk een groots  Sinterklaasfeest plaats! Kinder Muziek Tejatergroep Speelgoedt trakteerde de kinderen op een vrolijke en spannende voorstelling. Het was namelijk nog even spannend of Sinterklaas wel op tijd aanwezig zou kunnen zijn, maar op spectaculaire wijze wist hij toch de weg naar de enthousiaste kinderen te vinden.

Lees meer: De Sint groots onthaald

110910_Schudden{jcomments on}Cabaretduo 'Schudden' speelde vanavond in een goed gevuld klein natuurtheater Kersouwe hun adembenemende, kolderieke, soms absurdistische voorstelling Noorderzon in een prachtige ambiance. Emiel de Jong en Noël van Santen boeiden ruim anderhalf uur onafgebroken met doldwaze sketches, waarin een grote hoeveelheid koffers het decor en tegelijkertijd de rekwisieten vormden.

Lees meer: 'Schudden' met koffers in...

101210-tlun-kantlijn_1Toneelvereniging Kantlijn uit Heeswijk voerde in Café Herberg “De Speelman” in Heeswijk, tussen Sinterklaas en de Kerst een spannend en komisch toneelstuk op.
Het verhaal: Paula is een weduwe die nog diep gedompeld in rouw, niet begrijpt waarom haar man zo plotseling moest overlijden en haar de opdracht naliet om hun dochter de waarheid te vertellen.

Lees meer: Boeiend “Vals Bloed” door...

 

101210-tlun-kantlijn_1Toneelvereniging Kantlijn uit Heeswijk voert 9,10,11 en 12 december een spannend en komisch toneelstuk op. Het verhaal: Paula is een weduwe die nog diep gedompeld in rouw niet begrijpt waarom haar man zo plotseling moest overlijden.

Lees meer: Kantlijn presenteert: “Vals...

101105-phe-ZinvanBernheze__15Gisteravond organiseerde de BKK de 11e Zin van Bernheze! ‘Poëzie en…er mag gelachen worden!’ Vol trots presenteerde Marcel van Herpen de hoofdgast Rutger Kopland, die blij was dat hij eindelijk in Bernheze kon optreden en dan nog wel in HaDee.

Lees meer: Rutger Kopland in De Zwaan