maartjehadeejerIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk.

Aangenaam!
Wie? Maartje Sperber
Wat? Redactrice
Sinds wanneer? Mei 2011

Via via kwam ik bij hadeejer.nl, ik hoorde dat ze mensen zochten en vroeg me af of ik er ook aan de slag kon. Ik kwam bij een enthousiaste groep mensen terecht en was meer dan welkom. De club bestaat grotendeels uit volwassen mensen, wat leuk is om mee te werken. Ik vind het leuk om te schrijven en dat gaat me dan ook makkelijk af. Om zo fotografen te ondersteunen bij hun fotoreportages is leuk. 

Mijn hobby's zijn sporten (fitness en hockey- bij mhc heesch) en gezellige dingen doen met vriend(inn)en, op zijn tijd ook wat ontspanning en ik ga graag naar festivals en concerten. Daarnaast heb ik een aantal cavia's als huisdieren dus daar hou ik me ook mee bezig. Ik ben 25 jaar en werk fulltime in Schijndel bij easyPOS software. Sinds 2 jaar ben ik tevens hoofdredactrice van hadeejer.nl wat betekent dat je een hoop vergaderingen bij woont en de vergadering van de digitale club voorzit. Dat is weer een nieuwe uitdaging zeker omdat ik de jongste van de club ben. We zijn altijd op zoek naar medewerkers en ik vind het ook jammer dat er weinig van onze leeftijd bij zitten. Maar met de medewerkers die er zijn maken we er toch iets moois van!