Even voorstellen

maartjehadeejerIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk.

Lees meer: Even voorstellen: Maartje...

pietvanhelvoortIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk. Dit keer Piet van Helvoort. 

Lees meer: Even voorstellen: Piet van...

 

Wim van_der_LubbeIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk. Dit keer Wim van der Lubbe. Hij is al sinds dag 1 betrokken bij Hadeejer.nl en zal zijn ervaringen daarover vertellen.

Lees meer: Even voorstellen: Wim van...

Jan van_den_BoschIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk. Deze keer Jan van den Bosch!

Lees meer: Even voorstellen: Jan van...

SSperberIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk.

Lees meer: Even voorstellen: Suzanne...

Ilse BrekelmansIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk. Vandaag in de spots: Ilse Brekelmans.

Lees meer: Even voorstellen: Ilse...

DSCN1225 600x800In de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in. Daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk. Dit keer Ine Zonneveld.

Lees meer: Even voorstellen: Ine...

LambertvdVenIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk.

Lees meer: Even voorstellen: Lambert...