LambertvdVenIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk.

Aangenaam!

Wie? Lambert van der Ven
Wat? Fotograaf/redacteur
Hoe lang al?         Sinds 2007

Ik ben Lambert van der Ven, 45 jaar, getrouwd met Dionne en vader van Michiel (17), Thomas (15) en Anouk (13). In het dagelijks leven directeur van basisschool Bitswijk in Uden. 

Als secretaris en later als voorzitter van harmonie Sint Servaes schrijf ik vaak in de nieuwsbrief van onze vereniging. Eindredacteur Paul van Zoggel enthousiasmeerde me om het werk van de harmonie te verbinden met Hadeejer. Eerst publiceerde ik alleen artikelen, later kreeg ik steeds meer plezier om ook als redacteur te schrijven over gebeurtenissen in het dorp. Ik verbind graag mensen met elkaar en Hadeejer.nl geeft mensen gelegenheid elkaar beter te leren kennen.

Vanaf 2008 ben ik ook fotograaf voor Hadeejer, omdat ik vaak van de partij ben bij allerlei activiteiten in het dorp en hiermee een andere hobby van me extra aandacht kan geven.

De Stichting Dorpsnieuws, en in het bijzonder de redactie van Hadeejer.nl, ondersteunt ons werk om meer diepgang te krijgen. Regelmatig worden er avonden georganiseerd om het schrijf- en fotografiewerk te verbeteren. Tijdens deze avonden motiveren we elkaar om de website nog aantrekkelijker te maken.

Tijdens het werk van Hadeejer ontmoet je enorm veel mensen. Dat maakt actief zijn voor Hadeejer.nl extra leuk.