DSCN1225 600x800In de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in. Daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk. Dit keer Ine Zonneveld.

Aangenaam!

Wie? Ine Zonneveld
Wat? Redacteur
Hoe lang al?         Vanaf 2010

Sinds 1991 woon ik samen met Frank en onze drie kinderen in het achterste gedeelte van de monumentale boerderij aan de Lariestraat (bij d’n pottenbakker). De kinderen hebben zich inmiddels verspreid over het land en mijn baan als peuterjuf aan de vrijeschool in Uden is ook beëindigd. Een verandering die ruimte geeft voor nieuwe mogelijkheden. De vraag van Wim van der Lubbe om eens iets te schrijven voor de Hadeejer, kwam dan ook op het goede moment. Ik vind het vooral leuk om sfeerverslagen te maken en me te verdiepen in de mensen van ons dorp. En die mogelijkheden zijn er te kust en te keur!

Verder werk ik ook nog een beetje als vrijwilliger op de Kilsdonkse molen en bij het Kasteel. En ben ik actief bezig met de invulling van mijn laatste werkbare periode…het initiatief van ecologisch natuurbelevings kinderdagverblijf ‘Buitengewoon’ en sinds kort gestart met het bedrijf Delhorst, coaching en begeleiding met inzet van paarden. Zo komen mijn beroep en hobby’s eindelijk toch nog bij elkaar.