Wim van_der_LubbeIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk. Dit keer Wim van der Lubbe. Hij is al sinds dag 1 betrokken bij Hadeejer.nl en zal zijn ervaringen daarover vertellen.

Aangenaam!
Wie Wim van der Lubbe
Wat Hoofd fotografie
Vanaf het 1ste uur

Na het opsturen van een foto naar de HaDeejer, bleek ik deze naar de digitale HaDeejer opgestuurd te hebben en werd meteen gevraagd om de fotografen te gaan vertegenwoordigen. Daarnaast werd ik gevraagd samen met de redactie en techniek mee te denken hoe de site gebouwd zou worden en hoe we deze zouden gaan beheren. Voor de fotografen heb ik mee handleidingen gemaakt en systemen bedacht en daarbij, hoe we deze gaan opslaan voor “later” (alle foto’s die onze fotografen maken staan nu in een back-up voor het nageslacht! ). Ondertussen ben ik met pensioen gegaan en zijn we zover dat de fotografen en redactieleden via het internet intekenen voor een activiteit. Maar het liefst zouden we zien dat de inwoners van HaDee zelf een stukje schrijven en dat met een of meerdere foto’s opsturen. We hebben nog steeds te weinig vrijwilligers om alle activiteiten te kunnen bezoeken, wat we erg jammer vinden! Met de carnaval hebben we ruim 40 activiteiten bezocht, wat zich ook vertaalde in ruim 1200 unieke bezoekers per dag en dat motiveert ons!  Ik vind dat we als plaatselijke website de huiskamer van ons dorp zijn. Het is altijd weer een uitdaging om het nieuws zeer snel te plaatsen, al gaat dat niet altijd even makkelijk natuurlijk!


Vind je het ook een goed idee om met ons foto’s te maken van ons dorp en haar activiteiten? Meld jezelf aan. Andere fotografen zijn je voorgegaan. Je wordt goed begeleid door ons allemaal!