Ilse BrekelmansIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk. Vandaag in de spots: Ilse Brekelmans.

Aangenaam!

Wie? Ilse Brekelmans
Wat? Redacteur
Hoe lang al?        Sinds oktober 2010

In d’n Hadeejer stond toentertijd een advertentie van Hadeejer.nl. Zij waren op zoek naar fotografen en redacteuren voor de website. Ik was op dat moment net afgestudeerd en op zoek naar werk. Ik had al behoorlijk wat ervaring met het schrijven van teksten, dus het leek me leuk om ook over van alles wat er in mijn eigen dorp gebeurt te schrijven. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd bezig met het maken of bewerken van websites, wat ook aansluit bij het werk voor Hadeejer.nl. In september 2011 ben ik weer gestart met een nieuwe opleiding (Nederlands). Ook ben ik lid van VV Heeswijk, waar ik al sinds mijn vijfde voetbal en sinds twee seizoenen ook trainer/coach ben.

Mijn hobby’s en werk (bij BerneZorg) zijn goed met elkaar te combineren. Het fijne aan het werk bij Hadeejer.nl is de planning. Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent en waar je als redacteur naartoe wilt of gaat. Er wordt je geen verplichting opgelegd: het is en blijft dus vrijwilligerswerk. Daarnaast vind ik het interessant om steeds weer na te denken over verbeteringen van de website. Een website is namelijk nooit af, er zijn altijd zaken die beter kunnen. Ik vind het mooi om te zien dat alle medewerkers enthousiast met de website bezig zijn en allemaal hetzelfde doel nastreven: het aanbieden van een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website aan dorpsgenoten.