gelukkig-2013-zonder-ongelukHet jaar 2012 komt alweer tot een einde. Zoals elk jaar zal iedereen wel zeggen, "Wat is het toch snel gegaan". En inderdaad dat geldt ook voor 2012.. 

Afgelopen jaar was er vooral een hoogtepunt voor ons als Hadeejer.nl: ons 5 jarig bestaan. Dat we elke dag nog zoveel bezoekers mogen trekken zorgt ervoor dat wij ons als vrijwilligers in blijven zetten voor jullie. Daarvoor dank van al onze vrijwilligers van Hadeejer.nl! 

Wij wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling, een gelukkig nieuwjaar en veel positieve gebeurtenissen toe! Ook al is 13 'het ongeluksgetal', maak er zelf een goed jaar van! We hopen dat de crisis snel voorbij gaat, dat de lege plek van Ter Weer snel een bestemming krijgt, dat de sportclubs successen blijven behalen, dat bouwplannen in HaDee door blijven gaan en ga zo maar door. Een spoedig 2013 dus!


Maak jij vanavond een mooie vuurwerkfoto? Stuur 'm dan op naar ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Namens alle vrijwilligers van Hadeejer.nl.