090129_pavm_dinthers_eethuis_38_medium.jpgVandaag mochten we een kijkje nemen in de prachtig verbouwde eetzaal van het Dinthers Eethuis . Eind november was de verbouwing klaar. ‘’Alles naar eigen idee vertelt  Marij enthousiast, in goed overleg met de schilder zijn we tot deze kleurensamenstelling gekomen''. Ze  is er terecht trots op, het mag gezien worden.

De zaal ziet er ook prachtig uit met veel bruin schilderwerk en heel mooi crèmekleurige lambrisering, paars behang, een houten vloer. Crème en bruin leren stoelen, die volgens Marij heel lekker zitten, mooie kandelaren, kortom een ‘’warm welkom’’. Er is plaats voor 64 personen, en het is niet nodig om vooraf te reserveren.  

Een mooie kaart met bijvoorbeeld een varkenshaasje, gamba’s, biefstuk of zalm. Er worden ook schotels geserveerd, voor de snelle hap,  zoals spare - ribs, satè  ‘’en goedgevulde borden zegt Marij met nadruk, en heel betaalbaar''.  
Er is ook nog een aparte ijskaart ( Pluk de dag een concept met softijs) , met aparte namen zoals, een koele boer, paradijs of blanke dame, om maar eens wat te noemen.  

Feesten en koffietafel

Het is ook mogelijk om na een begrafenis een broodje te eten , maar dat kan ook bij de mensen thuis geheel verzorgd  worden, op dat gebied is er veel mogelijk. Als men iets te vieren heeft kunnen er feestjes of recepties, gegeven worden voor ongeveer 120 mensen door het gebruik van stamtafels.   

In het voorjaar willen ze aan beide zijden van het pand een terras maken met terrasverwarming. Bij de opening was er al een terras aan de voorkant.
Plannen genoeg en vol enthousiasme en voorlopig blijft Marij haar zoon  Wilfred  nog  wel meehelpen.

Behalve op dinsdag is het eethuis elke dag geopend van 11.30 uur tot 23.00 uur. Marij en Wilfred  hopen dat de mensen de weg  weten te vinden naar het Dinthers Eethuis, aan hun zal het niet liggen. 

Wilfred en Marij Deckers
Schoolstraat 15
5473 GD Heeswijk - Dinther
0413 - 291187