FlyerHeeswijk-Dinther, Loosbroek - Op 20 januari 2010 kondigden Stichting Carnaval HDL en de lokale nieuwssite www.HaDeejer.NL (digikrant) een unieke samenwerking aan: Het maken en publiceren van de carnavalsfoto's wordt dit jaar volledig uitbesteed aan de digitale krant. Waar de carnavalsstichting zich volledig richt op de planning en de uitvoering van de diverse activiteiten (Pronkzittingen, Ouderen- en Ziekenbezoeken, Sleuteloverdracht, 11-stratentocht, Jeugdoptocht, Grote Optocht, Recepties, Boeren Bruiloft, etc.) zal de digikrant zich volledig gaan richten op het verslaan en het publiceren van deze activiteiten.

Onder leiding van Opperbok Hans van Hemmen en Fotografie coördinator Wim van der Lubbe, krijgen de fotografen volledige toegang en hulp bij het maken van de diverse foto's. Het carnavalsnieuws en de carnavalsfoto’s worden dagelijks bijgewerkt op www.hadeejer.nl

"Wij zijn ontzettend gelukkig met deze unieke samenwerking en we worden nu nog beter in staat gesteld om de verslaggeving omtrent (de) carnaval te verhogen en zodoende een nog grotere rol te spelen voor de HaDeejers", aldus hoofdredacteur Paul van Zoggel.