100508-Marijke_den_Otter_4_MediumEr waren vandaag volop activiteiten in en om de Wereldwinkel naar aanleiding van de  Wereldwinkeldag. Dit is de dag waarop FairTrade-organisaties wereldwijd extra aandacht vragen voor eerlijke handel, gecombineerd met het vieren van Moederdag.
Tijdens de ochtend was er een uitzending van Wan-fm op de buitenlocatie Wereldwinkel Heeswijk-Dinther, met diverse interviews en uiteraard goed muziek.
Bovendien was er een heerlijke spinaziesoep te proeven van de kok van Restaurant De Leygraaf.
Verschillende klanten hebben prijzen gewonnen van tegoedbonnen van € 25.- , en er waren de hele dag door steeds klanten, variërend van heel jong tot mensen op hoge leeftijd.  Er werden o.a. veel cadeaus voor Moederdag gekocht. En de komende week zijn er nog een aantal schitterende  vazen nog met 30 % korting verkrijgbaar.

Om 12.00 uur werd er mede door ’t Herriemenieke een bijdrage geleverd aan de “Big Bang”, een moment waarop door veel geluid over de hele wereld aandacht werd gevraagd voor de  “World Fair Trade Day”.

De Wereldwinkel spreekt de hoop uit dat nog meer mensen de weg weten te vinden naar de plaatselijke Wereldwinkel in de Jonker Speelmanstraat, geopend op woe.- en do.-middagen en op vrijdag en zaterdag de hele dag.