100516-lvdv-Hediloopendag_09Schietvereniging HeDiLo hield vandaag een Open Dag in het Cultureel Centrum in Dinther. Ondanks het mooie weer werd de open middag goed bezocht, ongeveer 50 bezoekers kwamen even langs voor een praatje of om even zelf te schieten. De in 2002 opgerichte schietvereniging, die zowel een senioren- alsook een jeugdafdeling heeft, timmert aan de weg om haar ledenaantal verder te laten groeien.

Elke vrijdagavond wordt in het Cultureel Centrum in Dinther met scherp geschoten. Vanaf half 7 is het de beurt aan de jongsten en in de loop van de avond sluiten de senioren aan. Tot de klok van 11 uur is er gelegenheid voor de leden om zijn/haar schietkunsten verder te bekwamen. En niet zonder succes! De vereniging haalt bij diverse wedstrijden menig prijs. Zo haalde Mirjam van den Nieuwenhuizen regelmatig goede resultaten in nationale en internationale wedstrijden.

De schietsport staat ook open voor buurtverenigingen, vriendengroepen of andere gezelschappen. In een avondvullend programma kan, onder leiding van deskundige begeleiders, kennis gemaakt worden met de schietsport.

Wie meer informatie wil over de schietvereniging HeDiLo kan contact opnemen met haar secretaris Frans Jacobs. Hij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0413-296200.