100611-jvdb-OpMaat_08Jeugdkoor “Op-Maat” voerde 11 juni haar jaarlijkse musical op in het Willibrordcentrum te Heeswijk. Gezien het jubileumjaar stond de musical in het teken daarvan. Twintig razend enthousiaste meiden zetten een prachtige voorstelling neer. Voor veel meisjes was het de eerste keer!
Twee oud-leden speelden als “oma” en keken in hun fotoalbums naar de foto’s van vroeger en vertelden er hun anekdotes bij. Gelukkig kon het publiek op een groot scherm meegenieten. Telkens voerden dan de leden van nu een stukje uit de “oude doos”op. Natuurlijk werd daar prachtig bij gezongen. Het geheel stond o.l.v. Angela v.d. Wijst  en Peter Smulders. Maar achter de schermen werd hard gewerkt door het bestuur en enkele ouders om alle kinderen steeds op tijd geschminkt en verkleed te krijgen en dat de decors snel werden  gewisseld.

Spontaan meldden zich na afloop twee kinderen aan om volgend jaar ook mee te doen. Het jeugdkoor kan nog steeds nieuwe leden gebruiken. Dus wie zingen leuk vindt…meld je aan!

0413 292169 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.