dagindaguitHeb je ook die mooie HaDeejervlag zien hangen tijdens de braderie of heb je ook een folder ontvangen van  www.hadeejer.nl  ? Inderdaad, wij zijn bezig met het actief promoten van HaDee.  www.hadeejer.nl  is jouw digikrant voor een snel en actueel overzicht van wat er in en om HaDee speelt.

Of het nu gaat om evenementen (bijv. braderie, zeskamp, carnval), club activiteiten (bijv. 60 jaar Altior, Promsconcert, politiehonden jubileumtoernooi, wedstrijdverslagen), dorpsnieuws (bijv. agenda, gemeentenieuws, geschiedenis en toekomst)...WIJ ZIJN ERBIJ!

Ons team van vrijwilligers bemannen de Redactie (artikelen en interviews), Fotografieteam (maken prachtige foto's en bijbehorende teksten) en Techniek (website bouw en onderhoud, nieuwe snufjes).


Vrijwilligers en Verspreid het woord
Dit kunnen we echter niet alleen, daarom vragen wij extra aandacht voor het werven van nieuwe vrijwilligers en het opzetten van samenwerkingsverbanden met clubs, stichtingen, verenigingen, maatschappelijke en culturele organisaties.Wil je meer informatie dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur even een berichtje met jouw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook JIJ als lezer kunt (in)direct bijdragen aan het succes van digikrant  www.hadeejer.nl !
Hoe? Goede vraag, stuur je artikelen, tips en adviezen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer op oproepen van de redactie en verspreidt het woord dat wij er voor jou en anderen te bereiken zijn op:


 Internet:  www.hadeejer.nl
Twitter: www.twitter.com/hadeejer


Verspreid het woord: Dag in, Dag uit, elke dag even naar www.hadeejer.nl ook eens naar deze redactie-oproepen:
- Operation Market Garden, 66 jaar Operation Market Garden (oproep voor getuigenverslagen)
- HaDee kleurt Oranje (in het kader van het WK, een oproep voor foto's en verslagen van Oranje koorts in HaDee)
- Dorpsgezichten, Foto van de maand (wie staan of staat er deze maand op de foto, terug in de tijd)


Team digikrant,  www.hadeejer.nl