111210-phe-Kerstinstuif__25Liefst 184 kinderen hebben vandaag genoten van de Kerstinstuif van de Eijnderic. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur konden ze creatief bezig zijn met het bakken van koekjes, knutselen van kerststukjes en kerstboompjes en nog veel meer. Prachtige kunstwerken
Alle kinderen kregen bij binnenkomst voor € 2,50 een kaartje met een eigen nummer, met daarop alle activiteiten waar ze aan mee konden doen. Koekjes bakken is voor de meesten toch wel favoriet, al werden alle andere activiteiten ook met heel veel plezier gedaan. De kinderen, sommigen met een geschminkt gezicht dankzij de dames van de grime, maakten de mooiste kerststukjes, kerstboompjes, kerstkaarten, kerststerren en rendieren. Tussendoor werden ze getrakteerd op limonade, een snoepje en een snee peperkoek. De kinderen gingen trots met alle eigengemaakte kunstwerken naar huis.
Geslaagde dag
Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders en de gastvrouwen werden goed verzorgd. De ouders werden voorzien van koffie en thee. De gastvrouwen lieten zich de eigengemaakte soep en de belegde broodjes goed smaken.
Organisatoren Netty van Helvoort en Mientje van Venrooij en de circa 30 gastvrouwen kunnen met voldoening terugkijken op een geslaagde dag.

Tekst en foto's: Piet van Helvoort