18112011-ssper-memories20Memories Winter Edition 2011 zit er alweer op! Het indoor festival van Memories Events heeft iedereen mogen verrassen met het event wat dit keer The PARTYSQUAD beloofde. Het is de twee mannen weer gelukt een geweldig evenement neer te zetten waar ook deze editie nog veel over nagepraat zal worden.

De Toren bood twee areas waar verschillende DJ’s, zowel lokaal, nationaal als internationaal, het publiek mocht vermaken. In het café (genoemd tot Retro Village) werd voornamelijk uit de  jaren 80 – 90 wat ‘hardere’ muziek gedraaid en in de zaal (House of Memories) kon je genieten van electro en house platen.

Het had een hele andere sfeer dan de vorige editie, zo waren er geen eettenten en kluisjes maar stond je lekker in de plaatselijke kroeg. Echter zegt dit niets over het bezoekersaantal, wat opliep tot maar liefst 720 gasten, want beide areas waren tot de nopjes toe gevuld met bezoekers uit Heeswijk- Dinther en omstreken. De grootste hit van de avond was natuurlijk The PARTYSQUAD; deze artiest die de meeste bezoekers deed trekken liet het publiek niet alleen zijn eigen hits horen. De DJ’s lieten voornamelijk zien wat ze in huis hadden wat betreft ‘plaatjes draaien’; duidelijk is dus dat The Partysquad niet alleen maar kan rampeneren!

Naast deze nationale topper hebben een aantal DJ’s zoals Buzz en Woody en Special Buurman en Buurman Show op de podia mogen staan; iets waar Memories Events voor staat is om de wat minder grote artiesten een kans op het podium te bieden. Ook hebben we van DJ´s uit Heeswijk – Dinther mogen genieten want Carl V, Jay Juice en Barbaarden waren van de partij!

Mijn complimenten gaan uit naar de organisatie, welke op zeer professionele wijze te werk is gegaan en samen met de Toren hebben gezorgd voor een avond om niet te vergeten. Memories Events was voor velen al een bekend begrip en ik denk dat ik ook voor hen spreek als ik zeg dat dit evenement terug mag blijven komen. Op naar editie #4!

Voor degenen die deze avond ook zo hebben genoten; a.s. zaterdag kan je de kans grijpen dit nog eens over te doen. Memories Events gaat namelijk door met organiseren, dit keer een groots 90’s feest wat plaatsvindt in de Gouden Leeuw (Veghel). Voor meer informatie hierover kan je kijken op www.golden90s.nl . Tot dan?!

 Tekst: Maartje Sperber
Foto's: Suzanne Sperber