111227-lvdv-DijkhoffFutsal_20Tussen Kerst en Nieuwjaar organiseert vv Heeswijk het Dijkhoff Futsaltoernooi in sporthal de Zaert in Dinther. Tien standaardteams uit de regio duiken tijdens de winterstop de zaal in om het sportief tegen elkaar op te nemen. Vandaag en morgen zijn de poulewedstrijden. Donderdagavond de finales...

vv Heeswijk heeft het initiatief genomen om de eerste elftallen van tien clubs uit de regio tegen elkaar te laten spelen in sporthal de Zaert. Vandaag worden de wedstrijden in poule A afgewerkt met de vijf clubs Avesteyn uit Dinther, BMC uit Berlicum, Heeswijk, Nooit Gedacht uit Geffen en SCMH uit Mariaheide. Morgenavond spelen de clubs in poule B tegen elkaar te weten WHV uit Loosbroek, VOW uit Zijtaart, Prinses Irene uit Nistelrode, RKVV Erp en RKSV Schijndel. Beide avonden wordt er van 18.15 uur tot 22.30 uur gevoetbald.

De nummers één en twee spelen op donderdag 29 december vanaf 19.00 uur kruisfinales. Om 20.15 uur wordt om de derde en vierde plaats gespeeld. De finale is om 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Tekst en foto's: Lambert van der Ven