120220-lvdv-zwierenzwaaien_07De Snevelbokkenstal is tijdens carnaval gedurende de middagen het domein van de allerkleinste Carnavallers. De jeugd tot en met 12 jaar vermaakt zichmet hossen en springen. En natuurlijk zijn er ook de lekkernijen in de snoepkraam. Vanmiddag was ook goochelaar Rivaldo aanwezig om de kinderen te vermaken.

  De stichting Jeugdcarnaval voorziet met een vast concept op de carnavalsmiddagen al jarenlang in een behoefte. Ouders zitten aan lange tafels druk pratend met elkaar en doen zich tegoed aan een kop koffie of thee. Daarnaast vloeit de ranja en frisdrank rijkelijk.  Voor de kinderen, maar ook voor de ouders is het hier Carnaval met een 'frisse' blik. 
Het springkussen is als altijd steeds weer vol. De hossers bewegen zich over de dansvloer, wat kleine groepjes dansen op de twee danspodia midden in de zaal. Een aantal stoelen staan klaar voor de optredens, deze middag komt goochelaar Rivaldo langs.

Morgenmiddag is de laatste Carnavalsmiddag van dit jaar voor de jeugd in de Snevelbokkenstal. Dan is er een spelletjesmiddag. 

Tekst en foto's: Lambert van der Ven