120220-lvdv-disco1216__39Van heinde en verre komen jeugdige tieners naar de Snevelbokkenstal om te komen swingen en lekker samen te chillen. Dit jaar is de feestvreugde extra groot, omdat het feest elke avond een half uurtje langer duurt. Van half 8 tot half 12 is het vier avonden bal in de Zaert. Met dank aan een hele grote groep vrijwilligers. 

  Het draaiboek ligt al jaren klaar. Toch moeten elk jaar weer alle organisatorische puntjes op de 'i' worden gezet. Opnieuw is het gelukt, want de Snevelbokkenstal ziet er prachtig uit. Onder de klanken van de DJ's, met een prachtige lichtshow zijn ongeveer 750 tieners 's avonds te gast. En het voorziet absoluut in een behoefte. De biertaps blijven dicht, tijd voor frisdrank en de snoepcorner. En ook Restaria Ritchie deelt in de feestvreugde. De hele avond is het een komen en gaan van feestvierders. 

Straks vanaf kwart over 11 komen er weer ontelbare auto's om alle jeugdigen weer naar huis te vervoeren. En ook dat is prima geregeld, met de nodige verkeersbegeleiders en de tijdelijke één-richtingsroute. HaDee zet zich met dit carnavalsfeest op de regionale kaart. Zie ook de website www.jeugdcarnaval.nl en via twitter @carnavalhdl

Tekst en foto's: Lambert van der Ven