HadeejerPrecies vandaag vieren wij ons lustrum! De Hadeejer website bestaat namelijk vijf jaar, ja alweer vijf jaar kunt u hier terecht voor allerlei nieuwtjes uit ons dorp. Dit lustrum laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. De website zelf heeft vernieuwingen ondergaan en ook hebben we nieuwe acties!

Voor en door Hadeejers
Het begon allemaal als idee om naast het maandblad D'n Hadeejer ook een website  te laten bestaan. Deze zou invulling geven aan de dagelijkse nieuwtjes en tevens  de inwoners van Heeswijk-Dinther een platform bieden om op in te sturen. Inmiddels vullen wij dagelijks de site met artikeltjes waar we zelf voor op pad zijn geweest en met berichten die door onze lezers worden ingezonden.

Diversiteit
Al vijf jaar  plaatsen we de meest uiteenlopende berichten en proberen we het gehele dorp aan  te spreken met onze nieuwtjes! De diversiteit van onze vrijwilligers draagt daar ook aan bij, zowel jong als oud zijn actief met het vergaren van nieuws. Zo maken we sfeerverslagen van het Sinterklaasfeest tot het jubileum van de KBO en gaan de journalisten naar festiviteiten voor de jeugd en naar een plaatselijk bridge of biljart toernooi.

Vernieuwend

De afgelopen weken is onze techniekclub bezig geweest om de website een nieuwe look te geven. Uiteraard is niet de gehele huisstijl veranderd, alles is nog terug te vinden zoals onze lezers het gewend zijn. Helemaal nieuw is de indeling "van de redactie" (links) en "ingezonden" (rechts). De linkerkolom wordt gevuld door onze fotografen en redactieleden, als zij erop uit zijn gegaan voor een sfeerverslag komt dat zo snel mogelijk hier te staan. De rechterkolom is voor al het ingezonden nieuws dat een raakvlak heeft met Heeswijk-Dinther! Hier komen dus alle inzendingen (behalve reclame) die door u naar onze webmail zijn gestuurd. Nog een vernieuwend aspect is de grote foto bovenin de site. Ook is nu de social media (Twitter en Facebook) geïntegreerd in onze website. En natuurlijk zijn er zo nog wat nieuwigheidjes die u zelf mag ontdekken.

Acties

Op de hoofdpagina staat vanaf nu eenmalig een puzzel over vijf jaar hadeejer.nl. Zoek door de site en vind de oplossing! Een van de juiste inzendingen krijgt een leuke prijs ter waarde van 25,- euro! Daarnaast hebben we vanaf nu een nieuwe rubriek: Radeejer. Elke maand zal er een foto verschijnen die in het dorp gemaakt is. Weet u waar het is? Vul dan het antwoordformulier in door te klikken op de foto. Elke maand verloten wij een leuke prijs die gesponsord wordt door een ondernemer uit ons dorp. Deze maand is dat Rijschool Ton Lunenburg, hij schenkt een rijles voor 1 uur of een theaterbon ter waarde van 25 euro, de keuze is aan de winnaar van de loting!

Hadeejer.nl dat ben jij!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden ons team vrijwilligers te komen versterken. Lijkt jou het leuk om deel uit te maken van de webredactie of vind je het een uitdaging mooie foto's te maken die getoond worden aan een groot publiek? Neem dan contact op via de webmail! Het kan ook zijn dat u graag wilt dat hadeejer.nl bij u langs komt voor een verslag. Dit kunt u ook aan ons kenbaar maken via de webmail. Het komt soms echter voor dat het niet lukt om ergens naar toe te gaan. wij vinden het dan toch hartstikke leuk om van u een tekst met een foto te krijgen, dit zal dan ook met plezier worden geplaatst op de website. Want inzenden mag altijd!*

Tot ziens en veel plezier op onze website!

De webredactie

* Wij plaatsen alleen inzendingen die een raakvlak hebben met Heeswijk-Dinther of gaan over mensen uit Heeswijk-Dinther. Het bericht mag geen reclameboodschappen bevatten.