120304-ssp-comeback01Er werd al geroepen, In D’n Ollie komt terug en hoe! Maar hoe dan? Om een knallende comeback neer te zetten werd Memories Events ingezet. Ervaren in het geven van topfeestjes bleek dit een goede zet want er was geen plaats meer voor bezoekers zonder ticket In D’n Ollie.

 

Na de officiële opening, die vorige week plaatsvond, was het nu tijd voor een feestelijke knaller om In D’n Ollie nog eens even zijn rentree te laten doen. Memories Events zorgde voor een uitverkochte ComeBack met een avond die aan het lijstje succesvolle events mag worden toegevoegd! Alle kaarten waren binnen no time verkocht en dat al vier weken voor het evenement plaats vond. De organisatie heeft ditmaal veel nee mogen (en moeten) verkopen wat natuurlijk alleen maar positief voor de heren is.

De laatste maanden is Memories Events druk bezig met het organiseren van meerdere evenementen, zo ook in Veghel (Golden 90’s) en Berlicum (DirtyDisco). Voor de komende weken staan er alweer twee evenementen op het programma, welke op de website te vinden zijn. Ditmaal traden er maar liefst 7 artiesten op, waarvan La Fuente 1,5 uur de menigte op zijn plaatjes mocht laten dansen. Deze veelzijdige DJ staat bekend om zijn ‘dynamische mixen’ , power en professionaliteit. “Zo’n DJ is een grote publiekstrekker op een event”, is het antwoord op de vraag naar de afkomst van deze stage performer. Andere DJ´s die het ComeBack event compleet maakten waren o.a. Derc M., Thomas Newson, Max Forman en Play Lectro (HaDeejers Rob van Schijndel en Niels van Emmerik). 

Het concept van Memories Events mag nu wel bekend zijn bij de meesten. Veel artiesten keren terug op de events georganiseerd door Memories Events. `Hierbij wordt aan iedereen een kans gegeven, op bepaalde momenten op de avond te draaien. `, wordt door de organisatie verteld. Terwijl het gesprek nog loopt komen twee verdwaalde feestgangers binnen, of ze naar binnen mogen. “Wij dachten we komen even een biertje drinken!”, helaas voor de mannen werd het omkeren want het was toch echt dik uitverkocht. “Dat hoort er jammer genoeg ook bij..”.

Binnen ging het feestje echter gewoon door. In dn Ollie had zich zonder moeite omgetoverd tot een ware discotheek. Eigenaren Bas van Engelen en Theo Lucius, beiden aan het werk, hadden zich niks mooiers kunnen wensen. De vele DJ’s van deze avond lieten hun kwaliteiten te hoor aan het publiek die gezellig in sfeer met elkaar stond te dansen. De partymood was zeker aanwezig waardoor het feestje doorging tot in de vroege uurtjes… Aan de reacties van vele bezoekers is af te lezen dat de ComeBack  in “Cafe Ollie” zeer geslaagd was.  Op Twitter werd het bericht “WOW @Memories_NL wat een ComeBack!” geplaatst; een compliment die in de zak gestoken mag worden. In D’n Ollie is BACK!

http://memories-events.nl/ 

Foto's: Suzanne Sperber 
Tekst: Maartje Sperber