6-kamp HDLNa de hele dag flink in de zon te hebben gestaan was het gisterenavond om 20.00u alweer tijd voor de laatste proef van de Zeskamp 2012: dé Playbackshow. Hoewel het dit jaar rustiger oogde mocht de sfeer toch niet ontbreken. De 24 teams werden door elkaar uitgedaagd die eerste prijs binnen te slepen. Jong en oud heeft zich mogen vermaken met de acts die, danzij de inzet van de deelnemers, weer van amuserende kwaliteit waren!

Al snel hing de sfeer in de zaal en stonden vele groepen op de banken en tafels te hossen. Met verschillende acts die werden neergezet: van "I follow rivers" tot "Smooth Criminal" konden de teams elkaar bewonderen en beoordelen. De terechte winnaar van deze avond was dan ook team Langenhuizen met "I'm sexy and I know it", waarbij een aantal teamleden gering gekleed op het podium stonden. Deze act trok toch wel de meeste aandacht van de avond!

Het blijft mooi om te zien hoe de teams van alles uit de kast halen om die eerste prijs binnen te halen. Volgend jaar zijn we er dan ook gewoon weer bij! De uitslagen zijn in een ander bericht te vinden, hieronder alsnog de eerste drie: 

1          Langenhuizen                135 

2          Dumm All                     131 

3          Op Dreef                       127





Tekst: Maartje Sperber