Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Golf

20131112105138NewsItemImageFront58197Vrijdag 13 juni werd voor de 8e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom het golfspeelveld en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek. Er werd door 42 golfers gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”.  Er werd goed gescoord ondanks de spanning voor de avond voetbal wedstrijd. Dit jaar werd de HDL-Golftrophy gewonnen door Mia van Emmerik bij de dames. Bij de heren was de wedstrijd wederom gesplitst in HCP 0-24 winnaar Jo Rijkers en HCP 24-36 met als winnaar Erik van Gerwen. 

 

Na de opening met een kopje koffie en iets lekkers, starten 11 flights aan de HDL-Golftrophy. Het weer was fantastisch met 20 graden en soms een wolkje aan de lucht. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm. Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, met als afsluiting een heerlijke barbecue. Waarnaar iedereen huiswaarts ging voor het “oranje” toetje. De 8e HDL-Golftrophy werd gesteund door VGS communicatie – Veghel en Rabobank Bernheze.

De prijzenuitslag was als volgt: Dames 1e prijs Mia van Emmerik, 2e prijs Thea de Visser, 3e prijs Rita Dortmans. Heren hcp 0-24 1e prijs Jo Rijkers, 2e prijs Arthur Leliveld, 3e prijs Gerrit van Schijndel. Heren hcp 24-36 1e prijs Erik van Gerwen, 2e prijs Frans Dohmen en 3e prijs Ad van Nistelrooij. Neary: dames Diny van Heesch, Neary heren Hans de Visser. Longest bij de dames: Heidi Leliveld, longest bij de heren Harry Dortmans. Speciale prijzen waren het culinaire theater arrangementen van HR De Leygraaf en Theater de Kersouwe voor de 11e plaatsen bij heren en dames. Deze werden gewonnen door Marjo Lucker (D), Mais van der Pas (0-24) en  Sander van de Gevel (24-36) .  Later dit jaar volgt nog HDLgolf ludiek en HDLgolf uit.