Badminton

bcargusVeghel, dinsdag 11 september 2007: op deze avond traden Danny, Daisy, Mike en Geert aan tegen een competitieteam van BC '67 uit Veghel. Dit was een geroutineerd team met minstens 70 jaar badmintonervaring. Geert en Mike begonnen hun herendubbel dan ook niet goed en stonden binnen de kortste keren op een 1- 7 achterstand. Hierna begon het te lopen en kregen zij een betere grip op hun onvoorspelbare tegenstanders.

Uiteindelijk sleepten Mike en Geert de eerste set met 15 - 13 in de wacht. Ook de tweede set verliep hetzelfde. Na een forse achtterstand herpakten Geert en Mike zich en rekenden zij in de velenging genadeloos af met hun tegenstanders.

Daisy en Danny, eveneens een geroutineerd en ingespeeld koppel kenden weinig problemen met hun tegenstanders. Zij kwamen nooit in gevaar en met hun techniek en slagkracht bleken zij geen partij voor hun tegenstanders.

Hierna werden de mixen gespeeld. Geert en Daisy wonnen hun eerste mix gemakkelijk maar kwamen in de eerste set van de tweede mix ver achter. Ze wisselden vervolgens van tactiek en gingen als een dubbel spelen. Hier kregen hun tegenstanders geen vat op waarna Daisy en Geert zowel de eerste als de tweede set in de wacht slepen.

Mike en Danny vochten vooral een strijd tegen zichzelf maar zoals stonden er opnieuw toen het moest gebeuren. Hun geslepen tegenstanders werden uiteindelijk geveld zodat het team van Argus op het einde van de avond alle wedstrijden had gewonnen.

De derde helft in de kantine had een bijzonder hoog PSV-gehalte. Ik (Geert) moest urenlang het PSV-gezever aanhoren maar dit ging zeker niet ten koste van de gezellige sfeer. Op de terugweg onsnapte Geert nog aan een blaastest, nou ja ontsnappen...........................hij had wel zeven Maltjes op met 0,0 % alchohol.

Boxtel, vrijdag 15 september 2007: op de vrijdagmiddag speelden Geert en Hans mee met de intergemeentelijke sportdag waarin alle gemeentes in de regio 's-Hertogenbosch waren vertegenwoordigd. Geert het Hans deden natuurlijk op het onderdeel badminton mee en hadden in de poulewedstrijden een paar lastige tegenstanders die ternauwernood werden verslagen. Hierdoor plaatsten Hans en Geert zich voor de finale waarin de tegenstanders werden verpletterd en met grote cijfers werden verslagen. Een finale waar nog lang over zou worden nagepraat gezien het sublieme spel waar de tegenpartij alleen maar waardering voor op kon brengen.