Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Badminton

donderdagmorgengroep.jpgBadminton, het is een sport die we allemaal kennen. Op het strand of in de tuin, iedereen heeft wel eens een pluimpje heen en weer geklopt. Maar badminton is veel meer dan dat. Het is een professionele topsport, maar er wordt ook veel recreatief in clubverband geshutteld. Op de donderdagochtend is er nog voldoende gelegenheid om aan te sluiten.


Iedere donderdagmorgen om 08.45 uur staat trainer Ad Lavalette klaar in de sportzaal van “De Zaert” om de spieren warm en los te krijgen. 20 dames en  4 heren krijgen van Ad individuele begeleiding. Ieder donderdagmorgen wordt er weer gewerkt aan die perfecte slag, lob of smash. Om 10.40 stoppen we ermee, want buiten wachten basisschoolkinderen vol ongeduld om te kunnen rennen en bewegen.


De spelersgroep op donderdagmorgen bestaat sinds 1991 en heeft 25 leden. De leeftijd varieert van 35 tot……………………..Er is geen leeftijdslimiet!

Badminton Club ARGUS is een actieve badmintonvereniging te Heeswijk-Dinther met om en nabij de 100 leden. Hiervan spelen er een aantal in competitieverband. De meeste leden spelen recreatief badminton op onze vaste maandagavond of op de donderdag ochtend in Sporthal de Zaert.