Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Badminton

bcargusk09.jpgWe hebben er lang op moeten wachten maar na 20 jaar hebben we weer een kampioensteam bij de jeugd van B.C. Argus. In de pupillenklasse is het team ongeslagen en met grote overmacht kampioen geworden. Het team bestaat uit de zusjes Ilse en Kelly van Keulen, Bas van de Sangen en Simon Prinsen.

Dit team speelde dit seizoen voor het eerst in deze samenstelling en had in vrijwel elke wedstrijd geen enkel probleem met hun tegenstanders. Onder toeziend oog van hun aanwezige ouders en van coach Danny Voets wisten zij de laatste wedstrijd overtuigend maar toch met de nodige zenuwen te winnen. Nadat onze voorzitter de medailles en de beker had uitgereikt konden de teamfoto’s worden gemaakt. Ook werden er afspraken gemaakt om het kampioenschap te gaan vieren.

Als club zijn wij enorm trots op het behaalde resultaat en hopen wij in de komende jaren nog meer kampioenen te mogen feliciteren.  

Vind je het ook tijd voor een leuke binnensport? Kom gewoon eens kijken bij BC ARGUS. Doe mee en treed in de voetsporen van Mia Audina, Dicky Palyama en Yao Jie.

Badmintonclub ARGUS is een actieve badmintonvereniging te Heeswijk-Dinther met om en nabij de 100 leden. Hiervan spelen er een aantal in competitieverband. De meeste leden spelen recreatief badminton op onze vaste maandagavond of op de donderdagochtend in Sporthal De Zaert. Iedereen (beginner, fanatiekeling, jong of oud) is welkom om te komen kijken bij BC ARGUS.

Het adres van sporthal de Zaert is:
•Heilige Stokstraat 1
•5473GK Heeswijk-Dinther [kaart/route]
•Tel: 0413 293896
Om de sfeer te proeven bij onze club kan er gratis 3 keer worden meegespeeld.

Wil je na het bekijken van onze site meer informatie, mail dan naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , of kom gewoon langs op onze speelavond. Er is altijd wel iemand om jouw vragen te beantwoorden! 

Speeltijden:
Jeugd tot en met ± 12 jaar maandag van 18.00 uur tot 19.00 uur
Jeugd vanaf ± 12 jaar maandag van 19.00 uur tot 20.30 uur
Senioren (vanaf 18 jaar) maandag van 20.00 uur tot 23.00 uur of donderdag van 08.45 uur tot 10.45 uur

Contributie:
Tot en met 11 jaar: € 37,- per jaar
Van 12 tot en met 17 jaar: € 56,- per jaar
Vanaf 18 jaar: € 112,- per jaar