Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Badminton

10jrbcargus.jpgOp maandagavond 21 september was de verrassing bij BC Argus compleet. Tegen 21.30 uur kwam de moeder van Nicole met een grote taart binnengewandeld. Op de taart was een schitterende foto van Nicole te zien met daarbij het opschrift '10 jaar BC Argus'.

Wat was het geval? Nicole was 10 jaar lid van onze club en dat wilde zij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ter ere hiervan had zij een schittende taart laten maken. Nadat onze voorzitter een passend woordje had gesproken nodigde Nicole iedereen uit om in de kantine een stukje taart te
komen eten. Ondanks de vele 'Sonja Bakkers' binnen onze club was de taart op het einde van de avond helemaal op. Een stralende Nicole nam de felicitaties graag in ontvangst.

Beste Nicole, nogmaals van harte gefeliciteerd en op naar de volgende 10 jaar. Jij hebt laten zien dat jij jezelf, na de overgang vanuit de jeugd, goed hebt aanpast binnen de senioren. Je bent zelfs al uitgenodigd om binnenkort een keer in te vallen in het seniorencompetitieteam.
Ga zo door !!

Geert van de Ven, je "oude" leermeester