Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Badminton

mission_olimpicLandelijke finale van grootste schoolsportcompetitie op  4 juni  a.s. 
Gymnasium Bernrode  heeft The School Final van ‘Mission Olympic’ bereikt die op 4 juni a.s.  in het Olympisch Stadion in Amsterdam plaats zal vinden 9 leerlingen van Gymnasium Bernrode doen daar mee aan de finale badminton klas 1 en 2 en klas 4 en 5 recreatie.

 

 

Mission Olympic is de grootste landelijke sportcompetitie voor middelbare scholieren.  NOC*NSF, Coca-Cola en de KVLO (de Koninklijke Vereniging voor leraren Lichamelijke Opvoeding) organiseren dit evenement om jongeren kennis te laten maken met allerlei vormen van sport  en hen het plezier van sporten – met elkaar -  te laten beleven.

 Ruim  150.000 jongeren hebben meegedaan aan de voorrondes in negentien verschillende sporten. Dat betekent dat één op de vier middelbare scholieren actief aan het sporten is geweest via Mission Olympic.

 The School Final

Vrijdag 4 juni a.s. is de grote finaledag van de achtste editie van Mission Olympic. Tijdens  The School Final strijden 5000 leerlingen van 170 scholen uit heel Nederland dan in spannende finales om het Nederlands schoolsportkampioenschap in verschillende takken van sport.

 De spetterende Olympische opening en afsluiting vinden plaats in een geweldige sfeer in het Olympisch Stadion. Diverse topsporters zullen acte de presence geven op Mission Olympic, The School Final. Jongerenzender TMF zendt in juni beelden uit van de schoolsportfinales. Het belooft weer een spectaculaire en vooral hele sportieve dag te worden.

 Voor meer informatie of beeldmateriaal

 www.missionolympic.nl

 Bijwonen The School Final

Uiteraard bent u van harte welkom om op de finaledag op 4 juni a.s. aanwezig te zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Coca-Cola Nederland, Annemarije Pikaar

06 – 53 46 74 20, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.