Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

bc tenderfeetVerslag U 14-2, 19 januari 2013.
Vandaag moesten de jongens van Tenderfeet U14-2 uit naar Zaltbommel. Helaas waren Jesse en Jonas er vandaag niet bij. Dus de anderen moesten aan de bak!
Zaltbommel opende de scores en kwam op voorsprong met 6-0. Daarna scoorde Shayan de eerste twee punten. Mattijs en Mark volgden daarna. Toch bleef Zaltbommel voor op lopen.

Na de eerste periode was de stand 12 - 6 in het voordeel voor de Gelderse ploeg. De tweede periode bleef het gelijk opgaan, doch de jongens van Tenderfeet konden de jongens van Zaltbommel niet inhalen. Ondanks een grandioze actie van Stijn die de bal achter zijn rug langs doorspeelde naar Mark die de bal er vervolgens in legde.

In de derde periode verzilverde Bram de twee vrije worpen (klasse!) en ook Levi benutte een kans, Yes!. De meegereisde supporters moesten even geduld hebben met de doorgaans regelmatig scorende Skip. Hem lukte het pas in de vierde periode te scoren. Erick zat er steeds goed tussen en scoorde eveneens een keer. Nadat Stijn zeker drie pogingen alsnog mis zag gaan, de bal draaide weer uit de basket in plaats van dat de bal er door heen viel, droeg ook hij bij bij de totaal stand. Shayan scoorde in totaal drie keer, Mattijs vier keer en (deze keer de topper) Mark vijf keer.

Alle spelers van Tenderfeet hebben prima gespeeld. Ze waren zeker gewaagd aan de jongens van Zaltbommel. Jammer genoeg, de wedstrijd toch verloren met 41-34. De return-thuis wedstrijd zal spannend worden!