Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

basketballogoZondag 21 april was de return wedstrijd voor de jongens van U14-2 van basketbal vereniging Tenderfeet. Helaas moesten we het dit keer zonder Jonas en Mattijs doen. De uitwedstrijd tegen Oss was gewonnen met 5-66. Zou een dergelijke monsterscore weer behaald worden?

Mark nam de eerste scores voor zijn rekening. Maar Oss kwam gelijk op. De eerste periode werd met gelijke stand afgesloten; 6-6. In de tweede periode wist Tenderfeet op voorsprong te komen met o.a. scores van Jesse, Bram en Stijn. De tweede periode werd afgesloten met een voorsprong van 20-12.

Levi en Erick namen, zoals gebruikelijk, goed de verdediging op zich en konden ook tijdens de derde periode zelf tot score komen. Jesse en Stijn stonden goed onder de rebound. En ondanks een miscommunicatie waardoor Bram in de verkeerde basket gooide, vergrootte Tenderfeet de afstand ten opzichte van Oss naar 38-12. Bram maakte zijn misser snel weer goed en ook Shayan, Erick, Levi, Stijn en met name Mark waren in deze derde periode goed op schot.

In de vierde periode werd er slechts nog 1 keer raak geschoten door zowel Tenderfeet als Oss waardoor de eindstand van deze wedstrijd eindigde in 40-14.

Volgende week de laatste wedstrijd voor U14-2, thuis. Wordt de competitie met een gewonnen wedstrijd afgesloten?

Voor de statistieken:

Mark 16! punten, Stijn 8, Bram 6 (+2 in eigen basket), Erick 4 en Levi, Shayan en Jesse ieder 2 punten. Ondanks goede pogingen van Skip ging bij hem de bal er in deze wedstrijd niet in.

Zaterdag nieuwe kansen!