Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

basketbalBasketballclub Tenderfeet uit Heeswijk-Dinther zoekt voor haar heren 1 een nieuwe trainer en coach. Heren 1 van Tenderfeet speelt reeds 4 jaar in de bovenste regionen van de eerste klasse, en streeft er naar op korte tot middellange termijn wederom door te groeien naar een hoger en sterker competitieniveau.

Het relatief jonge team zal voor volgend seizoen bestaan uit 12 spelers. De leeftijd in dit heren 1 team varieert van 18 tot en met 28 jaar.

BC Tenderfeet is een sterk groeiende basketbalvereniging van rond de 100 leden. Binnen deze vereniging vinden wij zowel de prestaties op het veld als het verenigingsgevoel heel belangrijk. Voor de Heren 1 zijn wij dan nu ook op zoek naar een trainer/coach die gemotiveerd is om het maximale uit deze groep fanatieke basketballers te halen. BC Tenderfeet beschikt over budget om aan een eventuele vergoeding te kunnen voldoen.

BC Tenderfeet heren 1 traint in de Zaert in Heeswijk-Dinther op dinsdag en donderdag.

Mocht u zich voor deze vacante trainer/coach positie geroepen voelen of meer informatie willen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.