Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

Basketbal 2Sensationele, maar bovenal gezellige afsluiting basketbalseizoen bij BC Tenderfeet.
Ook in de basketbalsport komt het wedstrijdseizoen teneinde.Traditie getrouw wordt dit bij BC Tenderfeet afgesloten met een rommeltoernooi.

Een 4 wekelijks toernooi waarbij er teams worden samengesteld van jongen/ meisjes jeugdspelers vanaf 12.jaar en heren/ dames-senioren spelers.  Ook ouders, vrienden en vriendinnen mogen meedoen, wel of geen ervaring met basketbal is geen vereiste, gezellige sportiviteit wel. In totaal deden er ongeveer 95 enthousiastelingen mee en werden er 10 teams samengesteld.

Het toernooi begon op donderdag 23 mei, waarbij de eerste drie wedstrijden werden gespeeld tussen de 10 teams. De donderdagen daaropvolgend werd de strijd vervolgd.

Afgelopen donderdag was de finale dag, waarbij gestreden werd om de eerste plaats. Maar er werd niet alleen gekeken naar het beste team maar ook naar het sportiefste team. De teams moesten namelijk zelf een ander team honoreren, welk team als sportiefste uit de bus kwam.

Basketbal 1Na afloop kwam het team van de Los Angeles Lakers met als aanvoerder Nard Megens als beste uit de strijd, gevolgd door de Oklahoma City Thunder onder leiding van Ron van de Berg/ Jan Mikkers. In het team van Nard speelden, Bram Hitters, Kevin Roefs, Jordy van de  Ven, Mels van Asseldonk, Nicole Voets, Liselotte Hitters, Bram Dortmans en Jonas Strik.

Het sportiefste team werd het Team van Martien van der Wijst, de Boston Celtics.

De winnaars kregen natuurlijk de felbegeerde Wilma van Gerwen-wisselbeker uitgereikt en een kampioenstaart die door Nard met iedereen die wilde proeven, werd gedeeld.

Het was een super gezellig toernooi en daarmee een mooie afsluiting van dit basketbalseizoen.

De organisatie wil nogmaals alle deelnemers bedanken voor hun deelname, door hun gezelligheid en sportiviteit kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi.

Speciale dank gaat ook uit naar Stijn Verhoeven die als DJ Stijn V heeft bijgedragen aan de muzikale invulling, tijdens de wedstrijden.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en verheugen ons op het nieuwe speelseizoen.

NOTE: BC Tenderfeet bestaat in september 30– jaar. Dit wordt gevierd met een groots feest.

BC Tenderfeet nodigt daarbij ook alle oud-leden uit. Mocht u als oud lid van de partij willen zijn, meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nadere informatie volgt.

Nieuwe (jeugd vanaf 8 jaar) leden zijn nog altijd welkom. Na de zomervakantie starten de trainingen weer. Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je mag altijd eerst 3x vrij meespelen.