Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

basketbalDe jongens van Basketbalvereniging Tenderfeet tot 14 jaar moesten vandaag naar Den Dungen, alwaar een potje basketbal gespeeld moest worden tegen Den Dunk. Ismo van der Rijdt, de hoofdcoach, had vandaag voor het eerst een assistent bij zich; Stijn Verhoeven. Stijn Verhoeven traint al wekelijks als assistent mee. Nu dus ook mee naar de wedstrijd. Met deze twee kon het niet meer verkeerd uitpakken voor onze jongens, toch?

De eerste periode verliep moeizaam. Hoewel Stijn Mols de score opende en 4-0 op de klokken zette, gingen er veel ballen niet door de basket. Het team was nog niet trefzeker. Gelukkig werd de eerste periode wel met winst afgesloten met 10-4. Erick verzilverde twee keer de vrije worpen en ook Mark scoorde raak.

De tweede periode ging beter. Tenderfeet begon uit te lopen; Mark legde er in de 6e minuut drie treffers achterelkaar in. Jonas en Bram volgden en ook Stijn in beeld. Ruststand 32-12 in het voordeel van Tenderfeet.

De derde periode liep Tenderfeet nog verder uit en was de eindstand 44-19. Scores waren er o.a. van Shayan, Stijn en Bram. Erick was verantwoordelijk voor een drie-punter.

De vierde periode werd ook in het voordeel van Tenderfeet afgesloten met o.a. een drie-punter van Mark. Levi (de gehele wedstrijd goed in de verdediging) scoorde ook nog zelf. Jonas en Bram waren in deze vierde periode ook nog succesvol.

Skip zat er wel steeds goed tussen en was snel in zijn spel, maar helaas geen succesvol schot.

Eindstand 57-23 in het voordeel van Tenderfeet.

De verdeling van de 57 punten van Tenderfeet:

Stijn Mols 27 punten

Mark vd Wal 13 punten

Erik Sleutjes 5 punten

Jonas Strik 4 punten

Bram Traa 4 punten

Shayan Karimaghari 2 punten

Levi Damen 2 punten

Volgende week zondag naar Den Bosch; altijd lastig