Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

131215 TenderfeetU14De jongens van Basketbalvereniging Tenderfeet tot 14 jaar moesten vandaag thuis de returnwedstrijd tegen Den Dunk (Den Dungen) spelen. De uitwedstrijd was in november door de jongens van Basketbalvereniging Tenderfeet gewonnen met 57-23. 
 
De openingsscore werd door Stijn op de klokkengezet, waarna Levi de 4-0 realiseerde, daarna was Stijn weer aan de beurt. Daarna kwamen ook Mark (5x) en Bram tot scoren. Ook Jonas legde er deze periode nog 2 in. Den Dungen bood weinig tegenstand en scoorde slecht 1x. waardoor de eerste periode werd afgesloten met 24-2.
In de tweede periode had met name Jonas de smaak te pakken. Maar liefs 6x legde hij de bal in de basket. Shayan, Erick, Cas en Skip en wederom Mark droegen bij aan de eindstand van deze periode; 54-4.
Mark begon de derde periode weer met flink wat succesvolle treffers en ook Stijn kon weer zijn gemiddelde saldo opvijzelen. Levi en Shayan legende er ook ieder nog een in Cas had een paar mooie acties alsook Skip maar helaas bleef bij hun in deze periode een 100 score uit.

In deze periode werd er heel goed samengewerkt. Men zag goed de kansen in en speelde goed de vrije man aan. Met wat meer precisie, waren er nog meer treffers gevallen. De derde ronde eindigde met 74-12.

In de vierde periode was met name Stijn erg succesvol op de basket, liefs 7x ging de bal erin.
Levi stond net te veel binnen de cirkel met zijn schot, ander was het een driepunter geweest. Nu telde deze treffer voor 2 punten. Mark daarin tegen maakte er wel een. De wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 107-18.
 
Deze wedstrijd scoorden;
Stijn Mols 26 punten
Mark van de Wal 25 punten, w.o. een driepunter
Jonas Strik 22 punten
Bram 10 punten
Levi Damen 8 punten
Erick Sleutjes 6 punten
Shayan Karimaghari 6 punten
Cas van Alebeek 2 punten
Skip van Lieshout 2 punten
Volgende week de laatste wedstrijd van deze poule, uit tegen Rosmalen en dan vieren we dat we periodekampioen zijn geworden.