Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

tenderfeet nieuw_logoZaterdag 15 maart 2014 gingen de basketbaljongens U14 van Tenderfeet uitspelen tegen Oss (OBC). De thuis wedstrijd had Tenderfeet reeds gewonnen met 68-38. In de eerste periode maakte Stijn de eerste 2 punten, maar kwam Oss snel terug met 6 punten. Mark zat meteen goed in de wedstrijd en maakte snel 2x2 punten, zodat de wedstrijd weer op gelijke hoogte kwam. Ook Cas kwam aan scoren toe en door een mooie assist van Stijn kon ook Bram de bal in de basket leggen. Oss en Tenderfeet gingen gelijk op. Tenderfeet wist de eerste periode af te sluiten met 2 punten voorsprong 16-18.

In de tweede periode ging het wederom gelijk op. De jongens van Tenderfeet vertoonden nog geen overmacht, ze waren nog steeds zoekende. Zo lukte een 3 punter van Erick niet, bij Mark ging deze er wil in. Ook Skip kwam tot scoren, wederom door een prima assist van Stijn. De tweede periode werd afgesloten met 27-29.

In de derde periode lukte het de jongens van Tenderfeet eindelijk overmacht te vertonen. De verdediging zat beter in elkaar, door prima verdedigingswerk van Erick en goede rebounds van Levi. Ook Bram maakte het de tegenstander lastig.

Shayan had een snelle actie en zorgde er samen met Cas, Marc en Stijn voor dat Tenderfeet kon uitlopen naar 30-45.

In de vierde periode was Skip nogmaals succesvol en stond met name Levi goed onder de basket te verdedigen. Stijn en Mark  hadden ieder een paar mooie solo acties en Erick zat prima in de rebound, bij de aanval. De wedstrijd werd gewonnen door Tenderfeet met 36-59. Tien punten verschil was de opdracht die coach Ismo had meegegeven; missie volbracht.

De punten in deze wedstrijd kwamen tot stand door:

Stijn Mols 23 punten;

Mark van de Wal 18 punten, w.o. een 3 punter;

Cas van Alebeek 10 punten;

Bram Traa 2 punten;

Skip van Lieshout 4 punten;

Shayan Karimaghaei 2 punten