Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

TenderfeetVandaag de returnwedstrijd voor de jongens U14 van basketbalvereniging Tenderfeet tegen Taxandria uit Oisterwijk. Vorige week uit, gewonnen met 25-81. Onze jongens moesten bij het ingaan van de wedstrijd even hun spel vinden, want

Taxandria kwam al snel op voorsprong met 0-4. Shayan was de gene die het tij deed keren en zette de eerste punten op de klokken voor Tenderfeet, gevolgd door Stijn, Bram, Mark (3-punter) en een genomen strafworp van Jonas. Eindstand eerste periode 10-4.

In de tweede periode waren er mooie acties waarbij Erick een rol speelde. Naast Mark Bram en Shayan benutte ook Cas de mogelijkheid tot scoren, waardoor Tenderfeet uitliep naar 20-8.

Stijn gaf gedurende de gehele wedstrijd goede assists waardoor ook in de derde periode gescoord kon worden door o.a. Shayan, Cas en Jonas. Mark zette zijn tweede drie-punter en Stijn zelf, verzilverde nog een vrije worp. Skip stond goed vrij aan de zijkant, maar helaas werden zijn schoten niet bekroond. De derde periode eindigde in 38-20.

In de vierde periode bouwde Tenderfeet nog verder de voorsprong uit. Jonas, Mark en Stijn namen in deze periode de punten voor hun rekening. Eindstand 54-26.

Volgende week de laatste wedstrijd voor Tenderfeet U14 dit seizoen. Thuis tegen Boxtel, een wedstrijd die uit was verloren met slechts 2 punten verschil.

Gescoord in deze wedstrijd;

Mark van de Wal 20 punten, w.o. 2 driepunters

Stijn Mols, 15 punten, w.o. 1 strafworp

Shayan Karimaghaei 6 punten

Jonas Strik, 5 punten w.o. 1 strafworp

Bram Traa, 4 punten

Cas van Alebeek, 4 punten