Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

TenderfeetZondag 13 april speelden de jongens U14 van basketbalvereniging Tenderfeet uit Heeswijk-Dinther hun laatste wedstrijd, voor deze competitie. Een mogelijk spannende wedstrijd die wellicht bepalend zou zijn of de jongens 2e of 3e zouden worden in deze poule nadat ze in december waren gepromoveerd. Sowieso een knappe prestatie dus.

 

Tegenstander JRC uit Boxtel zette al rap 0-4 op de klokken. Gelukkig kon Tenderfeet door het benutten van 2 vrije worpen en 2 succesvolle treffers door Stijn en twee treffers van Mark aanhaken en eindigde de eerste periode in 10-14. Jammer dat de vrije worpen van Cas niet lukten.

In de tweede periode was er wederom een rol weggelegd voor deze drie jongens. Tenderfeet kon echter niet voorkomen dat JRC uitliep naar 18-27.

De derde periode begon met 2 treffers van Bram en ook Levi legde de bal in de basket. Jonas verzilverde nog een strafworp en ook Mark schoot raak. De derde periode eindigde in 27-43.

Zou Tenderfeet nog terug kunnen komen?

Skip, Erick en ook Shayan scoorden in deze periode en ook Mark en Stijn waren succesvol. Deze laatste werd met name de gehele wedstrijd door JRC zwaar verdedigd waardoor verdere succesvolle acties niet tot uiting kwamen.

Iedere speler van Tenderfeet kwam tot scoren deze laatste wedstrijd. Helaas ging de winst toch naar JRC. Eindstand 44-53.

De punten in deze wedstrijd kwamen tot stand door:

Mark van de Wal 13 punten w.o. een 3-punter;

Stijn Mols 12 punten;

Cas van Alebeek 4 punten;

Bram Traa 4 punten;

Skip van Lieshout 4 punten;

Levi Damen 2 punten;

Erick Sleutjes 2 punten;

Shayan Karimaghaei 2 punten

Jonas Strik 1 punt