Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

140706 Tenderfeet_rommeltoernooiVolgens traditie heeft Basketbalvereniging Tenderfeet ook dit jaar haar competitie seizoen afgesloten met het vier-wekelijkse Rommeltoernooi. De afgelopen 4 donderdagen werd er sportief gestreden tussen 10 teams welke allen waren

samengesteld uit leden van de basketbalvereniging en introducees. Ouders, broers, zussen, vrienden, vriendinnen en oud-spelers, iedereen kon mee doen. Door de organisatoren was geprobeerd zoveel mogelijk gelijkwaardige teams samen te stellen, met jeugdspelers, heren- en dames 1 spelers, recreanten en ouders. Totaal ging het om 100 enthousiaste deelnemers.

Afgelopen donderdag was de laatste finale-wedstrijddag. Het team van Nard Megens ging onverslagen de finale in en speelde om de 1e  of 2e plaats tegen het team van Ron van den Berg. In de finale ging het gelijk op. Over en weer waren er mooie acties te zien. Uiteindelijk bleek het team van Ron van den  Berg de sterkste. Skip van Lieshout en Levi Daamen namen als jeugdteamleden de felbegeerde Wilma van Gerwen wissel-beker in ontvangst. De bijbehorende taart werd gedeeld met alle aanwezigen.

Ook was er een sportiviteitspijs. Deze ging dit jaar naar het team van Jan Mikkers en Dennis van Meurs.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking was er nog een speciaal woord van dank van het, helaas stoppende damesteam, voor Wim Voets (Trainer & Coach), Fleur Mikkers en Pim Broeren voor hun bijdrage aan dit team de afgelopen twee jaar.

Stijn Verhoeven werd wederom bedankt voor de muzikale begeleiding tijdens dit toernooi.

Iedereen kan terugkijken op een gezellig toernooi, wat volgend jaar zeker weer gecontinueerd wordt.