Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

20040711pleintjesbasketbaltoernooiI.v.m. het 30-jarig bestaan van Basketbalvereniging Tenderfeet uit Heeswijk-Dinther, had het bestuur voor het eerst in haar bestaan een pleintjesbasketbaltoernooi georganiseerd, genaamd Tenderfeet Street.

Het toernooi vond afgelopen zondag 6 juli plaats op het Plein 1968 in Heeswijk-Dinther. Een ieder kon zich als team inschrijven, waarbij de wedstrijden 3 tegen 3 gespeeld werden. In totaal deden er 10 teams mee in allerlei leeftijdsklassen. Er deden niet alleen spelers mee van Tenderfeet, maar ook spelers van andere basketbalverenigingen uit de regio zoals Attacus uit Veghel en Springfield uit Berlicum.

Om 12.00 uur begonnen de wedstrijden en werd er sportief gestreden om de eerste plaatsten.

Uiteindelijk eindigde bij de senioren het team van Ron van den Berg, Dennis van Meurs en Pim Broeren ofwel ‘BC Bal op het dak 3’ als eerste. Bij de jeugd was het team ‘Half man Half Amazing’ met Stan Voets, Jochem Dominicus, Thomas van Sinten, Teun van Berlo en Juul Buijsen de sterkste.

Basketbalvereniging kan terugkijken op een fantastisch jubileum jaar. Gestart met geweldig feest, vervolgens werd de JU14 in de eerste competitie die zij gespeeld hadden periodekampioen en de JU16 is zelfs ongeslagen kampioen geworden!

Daarnaast zijn vrijwel alle leden in nieuwe tenues gestoken en hebben zich ook een aantal nieuwe (jeugd-) leden gemeld.

Tenderfeet kijkt al vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen. Wil je daaraan deelnemen? Dat kan. Er zijn volop mogelijkheden voor met name jeugdspelers vanaf 10 jaar. Tenderfeet wil namelijk na de zomervakantie weer starten met een nieuw jeugdteam tot 12 jaar, waar al een aantal jongens en meisjes zich voor hebben aangemeld.

Ben je (iets) ouder, dan ben je eveneens welkom bij de vereniging; zowel voor de competitieteams als voor de recreatieteams. Geen ervaring op het gebied van basketballen? Geen probleem, dat leren wij je wel! Voor aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto: Kimberly van Nuland