Basketbal

TenderfeetAfgelopen week gingen de jongens onder 18 1 van Tenderfeet naar Waalwijk om de tweede wedstrijd van het seizoen te spelen. De jongens van Tenderfeet hadden een klein team van maar zes spelers. Dit creëert veel speeltijd voor de spelers, het enige nadeel is dat er niet veel gewisseld kan worden wanneer nodig. Een spannende wedstrijd, de Jongens van Tenderfeet begonnen de wedstrijd in een motion aanval en een motion verdediging. Dit was een effectieve manier van spelen.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op, in de tweede periode miste de jongens van Tenderfeet veel kansen. De tegenstander scoorde jammer genoeg wel. Hierdoor kwamen de jongens van Tenderfeet verder achter te staan. Na de rust hadden de jongens van Tenderfeet het doel om de afstand in punten te verkleinen. Het behalen van deze doelstelling ging moeizaam. Er werden nog steeds veel scores gemist door Tenderfeet. De verdediging van Tenderfeet ging wel goed. De tegenstander had weinig kansen om de scores af te maken. De afstand in scores werd echter niet veel minder.

In het laatste kwart probeerde de jongens van Tenderfeet toch nog iets te maken van de wedstrijd. De wedstrijd eindigde met een score van 50-35.