Basketbal

tenderfeet nieuw_logoZondag 30 november stond de uitwedstrijd tegen Octopus Vught op het programma. Vught heeft nog al hun wedstrijden gewonnen, waaronder ook enkele wedstrijden dat ze boven de 100 uitkwamen. We hadden dus al in ons hoofd dat we deze wedstrijd niet gewonnen kon worden.

We waren met 7 man naar Vught gegaan. Daar eenmaal aangekomen kom we in een kleedkamer voor maximaal 4 personen. Er zat ook nog een ander team in, dus het was druk. Bij Vught hadden ze een 12 man tot beschikking tegenover 7 van ons, dus ze probeerden ons moe te spelen.

Vught begint de wedstrijd meteen met vol aanvallen waar ook aantal scores uitkomen, maar ook de mannen van Tenderfeet weten het bij te benen en winnen zelfs dit kwart met 13-12. Doordat wij voor stonden raakte de tegenstander gefrustreerd en loopt het soms niet bij Vught. (vooral hun schoten)  Het tweede kwart gaat iets minder fel door ons, daardoor kan Vught toch iets uitlopen. We eindigen het tweede kwart met 29-17. Coach Mikkers zei in de rust dat we nu niet in verval moesten raken en doorgaan hoe we de wedstrijd begonnen.

Toch gaat het niet goed en gaat het steeds slechter met Tenderfeet, waardoor Vught veel kan scoren. Ze maken ook in dit kwart 25 punten tegenover 10 van ons. De lijn blijft dalen in het laatste kwart waardoor we tot de laatste minuut zelfs niet scoren. Roy scoorde gelukkig nog uit een vrij worp.

We eindigen de wedstrijd met 76-28 voor Vught. We begonnen de wedstrijd nog zo goed,  maar dat mocht niet baten. Het was vooral een energieke wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd; Zondag thuis tegen Waalwijk.