Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

eiffeltowers2.jpgDe basketballers van EiffelTowers hebben de topper tegen koploper Amsterdam gewonnen. Het werd zaterdagavond 19 april in Den Bosch 92-74 voor het team van coach Randy Wiel. BC Tenderfeet Jongens onder 12 was daarbij. De jongens van BC Tenderfeet begeleidde de spelers van de Eiffel Towers, bij hun thuiswedstrijd, tegen Amsterdam op zaterdag 19 april in de Maaspoort, naar het veld.

In het tenue van BC Tenderfeet, wachtte de jongens van BC Tenderfeet de spelers van Eiffel Towers op. Na eerst kennis gemaakt te hebben met enkele spelers van Eiffel Towers in de kleedkamer die we toe gewezen kregen, maakte de jongens een praatje met de spelers. Onze jongens vonden het super om met hun grote voorbeelden te spreken.


Na de warming up van de spelers kwam het voorstellen. Het licht ging uit en de spots en de muziek aan. De spelertjes van BC Tenderfeet stonden met spanning te wachten wat er te gebeuren stond. Als eerste ging Levi Damen, van BC Tenderfeet, door het rook gordijn het veld op met speler Yuri Sluiter, daarna volgde de andere spelers van EifferTowers met aan hun hand de jongens van BC Tenderfeet.


Het was een geweldig gezicht vonden ook de ouders die allemaal op de tribune zaten samen met diverse andere leden. Wij als trainers konden ons daar volledig bij aan sluiten. Het was echt geweldig goed georganiseerd bij de Eiffel Towers. We voelden ons helemaal thuis, zeker met de VIP plaatsen op de eerste rij.

Na de wedstrijd werd er ruim tijd genomen om foto’s te maken met de spelers en de coach van de Eiffel Towers. Door de zege is EiffelTowers in de reguliere competitie geëindigd op de tweede plaats. De ploeg uit Den Bosch ging op puntensaldo Giants voorbij in de stand.

In de eerste ronde van de play-offs neemt EiffelTowers het nu op tegen Zwolle.


Bart van de Oetelaar en Martien van der Wijst, Trainers