Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

basketballstars.jpgBeste Basketballers en Basketbalsters van BC Tenderfeet, ouders en oud leden. BC Tenderfeet , de basketbal vereniging van HDL, weet trots te melden dat we  in 2008 al weer 25 jaar bestaan. Graag willen we dan ook iedereen die nu of in het verleden iets met BC Tenderfeet te maken heeft gehad uit te nodigen om op ons jubileum feest te komen en/of deel te nemen aan het toernooi.

Met een enthousiaste club van BC Tenderfeet leden is er een toernooi georganiseerd in de vorm van het voor BC Tenderfeet kenners alom bekende rommeltoernooi. Samen met de huidige leden, ouders, oud-leden, trainers en coaches proberen wij er een onvergetelijke dag van te maken.  
De KLAPPER VAN DEZE MIDDAG IS NATUURLIJK
HET GOUDEN SCHOT.


De feestdag is op 20 september 2008
Het toernooi zal plaatsvinden in de Zaert in Heeswijk Dinther, waar we de beschikking hebben over de gehele zaal. Naast het spelen van basketbal gaat het natuurlijk ook om de gezelligheid en kun je bij praten met je oude basketbal vrienden.
 

Wat moet je doen om deel te nemen aan het toernooi, clinic en of het feest?

- Je kunt jezelf aanmelden, daarvoor mail je naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  daar maak je kenbaar dat je mee wilt doen en of dat je op het feest wilt komen.

Kijk op onze site, www.tenderfeet.nl voor meer informatie.
Tot ziens op 20 september in de Zaert in Heeswijk Dinther.


Bestuur BC Tenderfeet