Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

basketballstars.jpgOp zondag acht maart werd er weer een wedstrijd gespeeld in de Zaert te Dinther. Een wedstrijd tussen het eerste team van basketbalclub Tenderfeet en BV Rooi. De uitwedstrijd in St. Oedenrode werd helaas verloren, maar daarom waren alle spelers er extra op gebrand om dit keer wel met de punten naar huis te gaan.

Het eerste kwart werd er geconcentreerd gespeeld, maar het team uit Rooi wist toch goed bij te blijven. Na het eerste kwart was het dan ook 20 tegen 15. In het tweede kwart werd er goed doorgespeeld, maar was de stand toch 36 tegen 37. Een kleine achterstand dan.
In het derde kwart werd er wat beter met de bal omgegaan, er werden langere aanvallen gespeeld en er was een hogere balrotatie. Hier kwamen dan ook wat meer punten uit en Tenderfeet liep dan weer uit. Na het derde kwart was het 53 tegen 48. Het vierde kwart was het kwart waarin het meest gebeurde. Rooi kwam nog terug en Tenderfeet wist weer uit te bouwen. Anderhalve minuut voor het einde stond Tenderfeet uiteindelijk 10 punten voor. Rooi wist alleen goed te provoceren, hierdoor kwamen ze nog tot vijf punten terug, maar dit mocht niet meer baten. Uiteindelijk kon tenderfeet het goed uispelen en de eindstand was dan ook 78 tegen 68. Volgende week reizen de lange mannen af naar Best voor een volgende spannende wedstrijd.

Getekend BC Tenderfeet