Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

IMG_81791_MediumZondag 13 maart werd door Badmintonclub Argus uit Heeswijk-Dinther het 2e Bernheze Badminton Buurtverenigingen Toernooi georganiseerd. Op dit BBBT proberen tweetallen de wedstrijden te winnen voor hun buurtvereniging. Hierbij spelen zowel jong als oud, zeer intensieve wedstrijden. Daar iedere vereniging in een eigen kleur shirt speelde, gaf dit een kleurrijk geheel aan de dag.

Daar vorig jaar de goody-bags met open armen werden ontvangen, wilden we het dit jaar ook weer voor elkaar krijgen om deze leuke tasjes uit te reiken. En ook dit jaar was het weer gelukt. Hiervoor willen we alle sponsoren bedanken, maar met name ook Wendy Blommers, voor het benaderen van diverse sponsoren. Buiten deze goed gevulde tassen om was er tussen de middag weer tijd voor een lekker kopje soep met een stokbroodje met kruidenboter. Ook dit was door sponsoren samengesteld. Met name willen bij Bert en Karin van Sportcafé
De Zaert bedanken voor het mogelijk maken van het uitserveren van deze lekkernij.

In totaal hadden we dit jaar 15 teams van 4 buurtverenigingen. Dus 1 team meer dan vorig jaar. Er werd door elk team 14 wedstrijden gespeeld. Elke wedstrijd duurde 10 minuten, dus uiteindelijk een hele sportieve dag voor alle deelnemers. Wat waarschijnlijk heel veel spierpijn heeft opgeleverd de volgende dag. Het bleef spannend tot wederom het allerlaatste moment. Helaas was Jan Schuurmans van Buurtvereniging Oranje uitgevallen door een blessure. Dit kostte hen waarschijnlijk een plek bij de beste individuele teams, maar weerhield Buurtvereniging Oranje er niet van om er wederom met de wisselbeker vandoor te gaan. Deze wisselbeker, beschikbaar gesteld door Sportcafé De Zaert, is nu twee jaar op rij gewonnen door Buurtvereniging Oranje. Dus wij dagen de buurtverenigingen van Bernheze uit om Buurtvereniging Oranje van de troon te stoten.

De volledige uitslag was als volgt;

1e Buurtvereniging Oranje

2e Buurtvereniging D’n Heilige Eik

3e Buurtvereniging Heilarennoord

4e Buurtvereniging Eikenhoek

 

Wederom hadden we dit jaar nog plek over in onze zaal, dus laat het iedereen horen, zodat we volgend jaar wederom een grote opkomst hebben, maar liever een nog grotere opkomst.