Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Basketbal

bc tenderfeetZondag 23 september was de eerste wedstrijd voor BC Tenderfeet U14-2. De eerste keer voor deze jongens in een oudere groepspoule en met de nieuwe coach Ismo van de Rijdt.

De verwachtingen waren gespannen. Onze tegenstanders, BV Rooi, uit St. Oedenrode zou een sterke ploeg zijn, alsdus Ismo.

Ons team moest het zonder Levi en Bram stellen, allebei geblesseerd, maar sportief genoeg om toch met hun team mee te gaan om ze aan te moedigen.

Het verloop van de wedstrijd verliep gelijk op. Hoewel onze jongens meer scoringskansen kregen, ging de bal er niet zo vaak in als bij BV Rooi. De opbouw was doorgaans goed, in het afmaken ging het dan net mis. Gescoord werd er door o.a. Mattijs, Marc, Skip en Jonas. Eindstand 22-28 in het voordeel van Rooi. Verloren dus, jammer, maar toch goed gespeeld. Goed vrij gelopen en samen gespeeld.

Jongens, zie deze wedstrijd als een warming-up. Er zijn nog 9 wedstrijden te gaan, deze periode. De eerst volgende is thuis op 7 oktober, ook weer tegen BV Rooi, dus een mooie gelegenheid sportief revanche te nemen.