Basketbal

basketbalVandaag moesten de jongens van Tenderfeet U14-2 zich sportief revancheren op BV Rooi. Want, vorige keer `uit` hadden onze jongens krap verloren met 22-28.

De club uit St. Oedenrode kwam snel 4-0 voor te staan, maar toen scoorde Mattijs voor de eerste keer en gingen onze jongen door en kwamen ze op voorsprong. Bram (3x), Stijn (3x) en Erick (2x) deden goede zaken waardoor we halverwege de wedstrijd op voorsprong kwamen te staan. Wellicht dat onze jongens na de rust, het idee kregen, de wedstrijd al gewonnen te hebben. Want helaas door slordigheden van onze kant, moesten we de voorsprong toch afgeven. Het niet snel genoeg uitnemen (binnen 5 seconden!) in combinatie met het niet aanbieden, slechte verdediging of juist persoonlijke fouten van onze kant, in het verdedigingsgebied, kwam Rooi toch weer op voorsprong door veel toegekende en benutte strafworpen. Voor ons verliep de wedstrijd na de rust dus moeizaam. De pogingen om te scoren werden niet beloond. De bal wilde er bij ons niet meer in. Vooral onze watervlugge dribbelaar, Jonas had daar last van. Mark lukte het, op het laatst, toch nog een keer te scoren.

Maar helaas, toch verloren; 20-33.

Een troost; We hebben nog bijna alle wedstrijden te gaan, dus er is nog van alles mogelijk.