Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Biljarten

winnaars clubwedstrijd_libre_en_driebanden_Ook dit jaar zijn in Café Elsie de clubwedstrijden gespeeld, libre en driebanden.Er werd gespeeld in poules van 3 personen.De beste van elke poule ging door naar de volgende ronde naar de achtste finale gevolgd door de kwartfinale en de finale.Bij het Libre streden om de 3e en 4e plaats; Ingrid Voets en Hans Pauwels.
Om de 1ste en 2e plaats; Emmy van de Wetering en Hans vd Steen.

Het werd een heuse titanenstrijd. Ingrid verloor met een carambole verschil van Hans Pauwels en Emmy van de Wetering won van Hans van de Steen en mocht zich, clubkampioen Elsie 2013- 2014, noemen.
Bij het 3-Banden gingen voor de 3e en 4e plaats; Michael Blokx en Berry Gordijn.
En voor de 1ste en 2e plaats; John v Rixtel en Ben de Visser.

De driebandenwedstrijden waren al even spannend als de librepartijen.Berry Gordijn won de partij van Michael Blokx en Ben de Visser verloor van John v. Rixtel, die dus de nieuwe clubkampioen driebanden 2013-2014 werd.

We hebben kunnen genieten van sportieve, spannende wedstrijden. De finalisten libre en driebanden mochten behalve de wisselbeker voor de winnaar,  ook ieder een prachtige vleesmand, geschonken door Jan Verheijden, in ontvangst nemen.

Verder kreeg iedere deelnemer/deelneemster een enveloppe met een oudjaarskraslot.

Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagekletst onder het genot van een drankje en hapje en kunnen we terug kijken op en zeer geslaagd toernooi.

Mocht u interesse hebben om lid te worden van biljartvereniging Elise dan kunt u voor informatie contact opnemen met Emmy vd Wetering, 06.53458415Emmy van_de_Wetering_John van_Rixtel_en_Roos_Oitman_