Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Biljarten

080112_jean_van_erp.jpgNa een onrustige periode in verband met het opheffen van het Hanze Catering team is er vorige week toch een oplossing gekomen. Het Rotterdamse container bedrijf Van Dongen & De Roo is bereid geweest om het hele team over te nemen, sindsdien worden de thuiswedstrijden in Barendrecht gespeeld in cafe "'De Uitspanning".


Op zaterdag 1 november werd met 8-0 gewonnen van De Uitspanning en op zondag 2 november werd een 8-0 overwinning geboekt op Seat auto Noordhoek. Jean won gisteren met 50-41 in 43 beurten van John van der Stappen en vandaag was er winst op Jack van Peer 50-36 in 42 beurten. Torbjorn Blomdahl won respectievelijk van Richard Bitalis en Francis Forton, Martin Horn won van Wesley de Jaeger en Roland Uytdewilligen, Ad Koorevaar won van Ruud Nieuwenburg en Kay de Zwart.

Op zaterdag 29 november worden de inhaalwedstrijden gespeeld om 13.00 uur tegen Twentevisie en om 18.00 uur tegen Dekker Keukens, op zondag 30 november speelt men de uitwedstrijd tegen Nedglas in Oosterhout(NBr).
In dit weekend speelt men met Torbjorn Blomdahl, Dick Jaspers, Martin Horn en Jean.