Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Biljarten

jeanvanerpBC Deurne wist gisteren in de laatste competitie wedstrijd tegen BC Meerlese wederom de maximale winst te behalen, 8-0 en echter ook de maximale score van 40 punten in 20 wedstrijden. Jean  van Erp speelde weer een solide wedstrijd tegen Kees Wittens, na een moeizame opening, 14-15 in 14 beurten, maakte Jean series van o.a. 11,7,4 om zodoende nog in 24 beurten met 42-25 te winnen, 1.750 gemiddeld. De overige teamspelers kwamen ook eenvoudig tot een overwinning.


Echter kreeg Jean die avond te horen dat er voor het nieuwe seizoen geen plaats meer voor hem is, het frappante ervan is dat Jean al zijn wedstrijden wist te winnen en tot een persoonlijk algemeen gemiddelde kwam van 1.473. Echter de reden van de club(Vincent Engene/Ludo Dielis) is dat er geen financiele middelen zijn om Jean in de club te houden dit geld overigens ook voor Barry van Beers die ook op zoek moet naar een andere club. Maar de plaatsen worden nu ingenomen door Dave van Havere (zelf aangemeld) en Jef Philipoom(nr. 9van de Wereld).

Jean: erg teleurstellend, je presteert uitstekend en dan melden ze we vinden het ontzettend jammer maar er zijn geen financiele middelen, maar Barry en ik moeten weg maar Jef Philipoom en Dave van Havere komen, echt onbegrijpelijk en teleurstellend.

Uitslagen:

Eddy Merckx - Jeffrey van Nijnatten
42 - 22 in 27 beurten

Jean van Erp - Kees Wittens
42 - 25 in 24 beurten

Barry van Beers - Hans Frijters
34 - 15 in 23 beurten

Therese Klompenhouwer - Jack van Aart
34 - 28 in 50 beurten